Telegram группа
по вопросам системы

Перейти
Сертификат (на казахском языке)

ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ
МЕМЛЕКЕТТІК ТЕХНИКАЛЫҚ РЕТТЕУ ЖҮЙЕСІ


KZ.Q.06.E0402
FSMS


СӘЙКЕСТІК СЕРТИФИКАТЫ
мемлекеттік техникалық реттеу
жүйесі деректерінің тізілімінде тіркелген

10.09.2025
№ KZ.Q.06.E0402.C25.028143
10.09.2028 дейін жарамды
Бастапқы сертификаттау күні: 10.09.2025


СӘЙКЕСТІКТІ РАСТАУ ЖӨНІНДЕГІ ОРГАН
БСН 100140002159, "Центр Сертификации "Батыс Серт" ЖШС , Қазақстан Республикасы, Атырау облысы, Атырау қаласы, Қазақстан Республикасы, Атырау қаласы, Азаттық даңғылы, 42, 8 офис

ОСЫ СЕРТИФИКАТ
ЖСН 741027499059, ҚҰЛЖАНОВА САҒЛАРА ДОРЖИЕВНА ЖК, Қазақстан Республикасы, Атырау облысы, Атырау қаласы, Нұрсая ықшам ауданы, Т.Жұмағалиева көшесі, №15 корпус Б блогы

БЕРІЛДІ ЖӘНЕ ЖҮЙЕНІҢ
Азық-түлік қауіпсіздігін басқару жүйесі

Нан және ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді өндіру және сату (CIII, CIV, FI)
ҚАТЫСТЫ

ҚР СТ ISO 22000-2019 (ISO 22000:2018) «Азық-түлік өнімінің қауіпсіздік менеджменті жүйесі. Азық-түлік өнімін құру тізбегіне қатысатын ұйымдарға қойылатын талаптар»
ТАЛАПТАРҒА СӘЙКЕС КЕЛЕТІНІН КУӘЛАНДЫРАДЫ

Сәйкестікті растау жөніндегі органның
басшысы немесе ол уәкілеттік берген тұлға
Л. ТАЖИЕВА

Сарапшы-аудитор Н. САЛИХОВА

Сертификат

ГОСУДАРСТВЕННАЯ СИСТЕМА
ТЕХНИЧЕСКОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН


KZ.Q.06.E0402
FSMS


СЕРТИФИКАТ СООТВЕТСТВИЯ
зарегистрирован в реестре данных
государственной системы технического регулирования

от 10.09.2025 г.
KZ.Q.06.E0402.C25.028143
Действителен до 10.09.2028 г.
Дата первичной сертификации: 10.09.2025 г.


ОРГАН ПО ПОДТВЕРЖДЕНИЮ СООТВЕТСТВИЯ
БИН 100140002159, ТОО "Центр Сертификации "Батыс Серт" , Республика Казахстан, Атырауская область, город Атырау, проспект Азаттык, 42, офис 8

НАСТОЯЩИЙ СЕРТИФИКАТ ВЫДАН
ИИН 741027499059, ИП КУЛЬЖАНОВА САГЛАРА ДОРДЖИЕВНА, Республика Казахстан, Атырауская область, город Атырау, мкр. Нурсая, улица Т.Жумагалиева, дом №15 блок Б

И УДОСТОВЕРЯЕТ, ЧТО
Система менеджмента безопасности пищевой продукции

ПРИМЕНИТЕЛЬНО К
Производство и реализация хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (CIII_2; CIV; FI_2)

СООТВЕТСТВУЕТ ТРЕБОВАНИЯМ
СТ РК ISO 22000-2019 (ISO 22000:2018) «Системы менеджмента безопасности пищевой продукции. Требования к организациям, участвующим в цепи создания пищевой продукции»

Руководитель органа по подтверждению
соответствия или уполномоченное им лицо
Л. ТАЖИЕВА

Эксперт-аудитор Н. САЛИХОВА

1993 - © KEZEKTE.KZ